top of page

Furbish ble etablert våren 2015 av Thea Anderson og Line Apenes Nomeland. 

Prosjektet startet fordi vi fikk lyst til å kombinere både "business and pleasure" - eller lidenskap og butikk, om du vil.  Vår visjon er å levere unike møbler, interiør og stæsj til «frustrerte fruer» - bare til glede og inspirasjon. Vi tar bare inn produkter som vi selv har lyst på - og håper du også liker stilen vår. 

Vi har begge bakgrunn fra butikkdrift. Thea har drevet klesbutikker på Skøyen og Line har drevet hobbybutikker i Oslo, Trondheim og Drammen. Furbish skal være en koselig, personlig og serviceorientert nettbutikk - med eget showroom, kontor og lager i Asker.

Vi gjør dette fordi vi elsker interiør og klassisk design. Og vi tror det er mulig å levere lekre produkter med høy kvalitet - uten at det behøver å koste alt for mye. 

Vi importerer direkte fra noen få, utvalgte produsenter som vi synes "har sansen" og som leverer det lille ekstra. Har du lyst til å style opp litt hjemme eller på hytta? Kanskje kan vi gi deg de litt unike og annerledes produktene som kjedene ikke har oppdaget ennå. Til en pris som gjør at du har lyst til å komme tilbake til oss i Furbish. 

Ring oss gjerne for en hyggelig interiørprat. Kanskje har du lyst på en privat visning på showroomet vårt? Vi tror du vil bli inspirert!

bottom of page