top of page

LEVERING

 

Hvor lang leveringstid er det på varene?

Varene pakkes og sendes normalt senest to virkedager etter bestilling. I ferier og høysesong kan det ta noe lengre tid.


 

Hva koster frakten?

Vi benytter oss av postens fraktkostnader på alle forsendelser


 

Hvilke leveringsmuligheter tilbyr Furbish?

Ved bestillinger over kr. 2 500,- leverer vi fraktfritt i Asker, Bærum og Oslo Vest. Ved store møbler og speilprodukter avtales frakten direkte med kunden. Varene kan også hentes på vårt showroom i Asker etter avtale.


 

Leverer dere varer utenfor Norge?

Foreløpig selger vi våre produkter kun i Norge

 

 

 


 

RETUR OG REKLAMASJON 


 

Kan jeg returnere varer jeg har kjøpt hos Furbish?

Ja, innen 14 dager. Varene må returneres i original emballasje. Returporto betales av kunden.
 

Hva gjør jeg dersom varen har mangler eller er skadet?

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post. Ta vare på varen og emballasjen til du hører fra oss igjen, senest innen tre virkedager.

 

 

 

 

 

ANNET

 

Forbehold
Grunnet vårt konsep, og begrenset antall av hvert produkt, tar vi forbehold om at en vare kan være utsolgt selv om varen står i lager. I nettbutikken tilbyr vi varer som står ute i varehuset vårt, og dette gjør at vi må konstant holde kontroll på hvilke varer som blir solgt I varehuset. Vi prøver å oppdateree lagerbeholdningen fortløpende slik at det ikke blir problemer for deg som kunde i vår nettbutikk.

           

Bilder
Vi tar forbehold om at farge og inntrykk på varen kan avvike fra vårt foto. På de fleste varer er det oppgitt mål og størrelse, og vi anbefaler at du leser disse for at du ikke skal bli skuffet eller overrasket over størrelsen når du får varene hjem.

 

Copyright
Vi gjør oppmeksom på at Furbish har copyright på alle bilder og tekst i nettbutikken. Vil du benytte deg av bildene våre, send en etterspørsel til oss.

 

bottom of page